Followers

Sunday, April 8, 2012

~Wedding Preparation Part 2~

Salam and hi readers...

hehehe.... excited sangat bila cite bab kahwin ni... so, kali ni fizah nak share preparation yang da dibuat sepanjang cuti mid term ni... heeeee~

fizah dan mak fizah da pergi kedai perabot hari tu, mula-mula ingat nak survey dulu... TAPI kami terus beli... sebabnya set bilik tidur kat situ murah, harga dari kilang... memang terpaksa beli pun sebab bilik fizah belum ada perabot... disebabkan kami renovate rumah, ada katil yang berjemur berpanas berhujan sampai reput... jadi kena la beli baru.. tak pe, memang keperluan.. so, fizah memang kena cut cost untuk barang-barang lain nanti... heeee~

selain daripada tu, fizah pun da beli langsir mengikut tema yang dipilih, ni pun ada offer... memang best la bila beli barang yang ada offer ni.. macam tau-tau je kita nak jimat cost.. hihihi... kat situ juga fizah jumpa cadar yang memang berkenan di hati dengan harga yang masih mengikut bajet perbelanjaan...

rasa macam agak lega sebab benda yang besar-besar macam ni da settle... yeay!!! lepas ni boleh fokus kat benda-benda lain pula... yahooo!!! nampak sangat tak sabarnya kan... ish3... apa nak jadi ni hafizah... behave behave~ heeeee~ perasaan macam ni hanya bride & groom to be je yang faham sebenarnya... excited terlebih.... kan3?? heeee~ siapa setuju angkat tangan dan kaki... opppsssss terlebih sudah.... lalala~

ok la, tu je la untuk kali ni... nanti ada update lagi, fizah cerita lagi ye... tinggal 7 bulan lagi~ ya Allah panjangkanlah jodoh Nor Hafizah & Mohd Azaqusyairi hingga ke syurga... Permudahkanlah urusan penyatuan hati Nor Hafizah & Mohd Azaqusyairi...aminn~

2 comments:

Din said...

tahniah la fiza..orang lain smua nk kawin dah ye..hee..

++iezza_fizah++ said...

terima kasih, din... insyaAllah ko pun akan menyusul nanti... :)